21 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Det har varit en normal kväll/natt.

19.08 Halmstad, stöld ur bil
Vid Övraby utanför Max är det en dansk familj som blir av med sina tillhörigheter, såsom väska och mobiltelefon som låg i deras parkerade bil. Polisen spanade i området och kunde hitta väskan och telfon i närområdet och det enda som saknades var 60 euro och 200 danska kronor. Familjen fick tillbaka sina tillhörigheter på plats.

00.35 Falkenberg, misshandel
Polis larmas till Brogatan med anledning av en misshandel vid restauranf Gustaf Bratt. En man i 40-årsåldern som blivit slagen av en man i 20-årsåldern.

00.53 Halmstad, misshandel
Vid Brogatan anträffas en liggandes man som uppger att han blivit misshandlad av en okänd person. Han körs till sjukhus med lindriga skador.

02.09 Halmstad, bråk
Polis larmas till Solgården i Tylösand med anledning av ett bråk. Polisen omhändertar tre personer på platsen. En kvinna är misstänkt för narkotikabrott eget bruk och främjande av flykt. En man är misstänkt för våldsamt motstånd och den tredje personen omhändertas för fylleri. 

03.33 Varberg, skadegörelse
Vid Borgmästaregatan är det en man som krossat en ruta i en entrédörr till en fastighet. Han omhändertasa för fylleri.  

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen