Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 juli 18:50, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Ett urval av kvällens händelser:

15:53 Stöld/Inbrott i förråd, Umeå

Flertalet lägenhetsförråd har blivit uppbrutna på Spanngränd, Ersboda. Polispatrull har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning i syfte att säkra eventuella spår på platsen.

17:05 Brand i byggnad, Skellefteå

Räddningstjänst och polis har varit på plats på Löftesgränd, Morö Backe, med anledning av en brand  i ett soprum. Branden är släckt av räddningstjänsten. Polispatrullen som har varit på plats har upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

17:09 Brand, Vindeln

SOS har fått uppgifter om att det brinner i en grillstuga vid Talludden, Skivsjö. Branden har spridit sig till omkringliggande terräng. Räddningstjänsten har varit på platsen och släckt branden. Polis kommer att åka till platsen för att genomföra en brottsplatsundersökning samt upprätta en anmälan, oklart vilket rubricering i nuläget.

18:09 Trafikolycka, Umeå

Två personbilar har kolliderat efter LV522, Stöcksjö, på bron som går över E4. Totalt var fyra personer inblandade i olyckan, varav en har förts med ambulans till sjukhus. Frågor gällande skadeläge hänvisas till sjukvården.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen