Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 juli 23:15, Misshandel, grov, Sandviken

Polisen jobbar med ett grovt brott mot person i Sandviken.

I nuläget finns ingen information om att någon ska ha fått några livshotande skador. Inga ytterligare upplysningar kan lämnas, eftersom rättsläget och omständigheterna runt händelsen ännu är oklara.

Ärendet kommer att uppdateras senare under natten.

Uppdatering kl 03.30:

En man i 40-års åldern blev överfallen av två maskerade gärningsmän, beväpnade med stickvapen vid en tunnel under Västerleden i Björksätra. Anhöriga till 40-åringen fanns i närheten och bevittnade händelsen. Gärningsmännen flydde från platsen till fots. Det är fortfarande oklart om anledningen till överfallet.

Den 40-årige mannen fick flera sticksår på kroppen, men skadorna bedömdes inte som livshotande. Brottet rubricerades som grov misshandel.

Uppdatering klockan 08:25.

En utredningsgrupp kommer att hålla fler förhör och söka vittnen till händelsen. Nya förhör med målsägaren ska ske.

Har man sett något av händelsen eller har tips att lämna polisen så kontaktar man polisen via telefon 114 14 eller mailar.

Polisen är intresserade av iakttagelser kring en gångtunnel vid Västerled mellan klockan 22:00-00:00.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen