Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 22 juli 04:15

21 juli 23:37, Rattfylleri, Sundsvall

2 rattfyllerier Stöde/Nedansjö.

Allmänheten ringer in om en bil med en misstänkt rattfyllerist i Stöde. Patrull skickas till platsen men anträffar inte rätt bil. Patrullen får stopp på en annan bil i Nedansjö där föraren blåser positivt och medtags till kroppsbesiktning och vidare utredning på polisstation. Aktuell föraren är en man i 30års åldern.

Den första anmälare ringer in igen om den första bilen och ny polispatrull skickas till platsen, de får träff på den fösta bilen som då står parkerad, men det finns vittnen till körningen, vilket gör att polisen kan fortsätta utreda brottet. Patrullen anträffar föraren, en man i 30års åldern, i en lägenhet intill och personen får följa med till polisstationen för kroppsbesiktning.

De två polispatrullerna skriver var sin anmälan om rattfylleri.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen