22 juli 07:34, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning beroende på misstankar om drogpåverkan.

03.05 vid en kontroll av en person på Kungsgatan i Eskilstuna uppstod misstankar om att elcykeln som personen cyklade på kunde vara stulen. Polisen tog cykeln i beslag för vidare utredning. En man i 30-årsåldern misstänks för stöld alternativt häleri av cykeln.

05.46 en polispatrull kontrollerade två personer på Mariebergsvägen i Nyköping. Båda dessa personer blev misstänkta för ringa narkotikabrott. Det var två kvinnor i 20-årsåldern.

06.06 larm om trafikolycka på E20 Läggesta. bilist som kört in i vägräcket. När polisen kom till platsen visade det sig att det var två bilar inblandade i östlig körriktning. Ingen personskada.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen