Uppdaterad 22 juli 08:48

22 juli 07:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.16 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstanke. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

06.27 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 666 i Ryd där en bilist ska ha kört av vägen och hamnat på taket i Älgån. När räddningstjänsten undersökte bilen var den tom. En förare anträffades oskadd på platsen. Uppdatering kl. 08.45: Bilen är nu bärgad och polisen är klar på platsen. Olyckan ska utredas men det finns inledningsvis ingen brottsmisstanke.

06.37 vid en rutinkontroll av en bilförare på  riksväg 40 i Eksjö blåste han, en man i 50-årsåldern, positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren fick förlja med för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri.

06.47 larm om trafikolycka på länsväg 640 i Skillingaryd, Vaggeryd. En bilist som kört i diket och tre drabbade personer ute ur bilen. En klagade på nacksmärta. Uppdatering kl. 08.14: det finns ingen brottsmisstanke. Polisen är kvar på platsen och väntar på bärgare. 08.46: bärgningen är nu klar och polisen är klar på platsen, vägen är fri.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen