23 juli 03:59, Stöld/inbrott, Halmstad

Pågående inbrott i en frisörsalong.

Vittnen hör av sig om att de ser hur en person tar sig in i en frisörsalong på Östra Infarten. Man larmar polis och under tiden så filmar man mannen samt dennes bil som står parkerad på utsidan. Mannen ser nu att någon iakttager honom varför han avbryter inbrottet och hoppar in i sin bil och lämnar platsen. Flera patruller är på väg fram till adressen varav en patrull träffar på den flyende mannen och dennes bil inne i Åled. Bilen stoppas och mannen kan gripas. Bilen tas i beslag samt mannens kläder som skall lämnas in för en teknisk undersökning. Mannen visar även tecken på drogpåverkan varför han även misstänks för drograttfylleri.

I skrivande stund är det oklart om den misstänkte mannen som är i 45 års åldern fiick med sig något från inbrottet. Ägaren till frisörsalongen kontaktad och kommer göra en inventering för att se om det saknas något.

Mycket bra iakttagelser samt aggerande från allmänheten gjorde att polis kunde gripa mannen samt att de avstyrde ett inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen