Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

00.56 Falkenberg, skadegörelse.
En bussförare ringer polisen och berättar att det befinner sig två personer invid järnvägsstationen och gör sönder diverse lampor på platsen. Polis kontrollerar två killar strax därefter och det visar sig att det är rätt personer som träffats på. En anmälan skrivs och de båda killarna är misstänkta för skadegörelse.

02.56 Kungsbacka, stöld genom inbrott alternativt häleri.
En patrull kontrollerar en rastplats invid Ölmevallasjön och där får en person kalla fötter och springer till skogs. Visar sig att mannen stod och lastade någon form av kabel in i en bil på platsen. Hundpatrull kallas till platsen som påbörjar en spårning efter mannen, dock utan resultat. Bilen som lämnades kvar på platsen tas i beslag då den är full med stöldgods i form av kabel. Bilen har tidigare varit aktuell för liknande stölder.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen