Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

00.29 Göteborg, personrån.
En person blir av med sin telefon på Hjalmar Brantingsplatsen. Kommer fram två killar som säger att de har kniv och vill ha anmälarens telefon. Anmälaren vågar inget annat än att lämna över telefonen. Killarna hoppar på en buss och försvinner i riktning mot Torslanda. Polis till platsen som tar uppgifter för en anmälan samt försöker lokalisera den buss om killarna hoppade på dock utan resultat.

03.23 Sotenäs, inbrottsstöld.
En person ser via sin telefon att två okända män håller på att göra inbrott i en butik på Lökholmsvägen varför man larmar polis. När patrull kommer till platsen kan man se att en stege är rest mot ett staket invid fastigheten. Visar sig att två företag haft inbrott på adressen men ingen person kvar som kan sättas i samband med inbrotten, en anmälan skrivs.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen