23 juli 07:13, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

19.10 SOS larmade polis med anledning av att en misshandel skett i centrala Nässjö. Polis beordrades till platsen och när polis kom fram visade det sig att en person blivit rånad på sin mobiltelefon och misshandlad av två personer. Vid rånet ska personen ha blivit hotad och slagen i ansiktet. En förundersökning gällande rån har inletts.

02.09 Polisen larmades med anledning av en brand i en fastighet i Vaggeryd. Fastigheten, ett bostadshus, totalförstördes i branden. Ingen person ska ha kommit till skada. Platsen har spärrats av och polisen kommer att göra en teknisk undersökning på platsen så snart det är möjligt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen