Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 juli 07:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

20.49 Polis larmades med anledning av en brand på en skola i Flen. Branden har släckts av räddningstjänsten och platsen är avspärrad i väntan på att polisens tekniker ska kunna göra en undersökning av brandplatsen. En förundersökning gällande mordbrand har inletts.

23.41 Polis larmades med anledning av en brand i ett sophus på Rådmansgatan i Eskilstuna. Brandes släcktes av räddningstjänst. Polisen har dokumenterat platsen och hållit förhör med eventuella vittnen. Polispatrullen har skrivit en anmälan om skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen