Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 juli 07:15, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

01.07 Polisen tog emot ett samtal om en förvunnen person. Personen, en kvinna, ska ha försvunnit från sitt hem i trakten av Rimforsa vid 23-tiden på kvällen. Polis och räddningstjänst har sökt efter kvinnan under natten, dock utan framgång. Se separat händelsenotis.

05.17 Polis larmades med anledning av ett inbrott i tre bilar tillhörande ett företag i Butängen, Norrköping. Enligt anmälan ska någon eller några personer ha tagit sig in på företagets område genom att klippa upp ett stängsel, tagit sig in i företagets bilar och stulit verktyg samt kopparkabel. Inbrottet ska ha skett någon gång mellan midnatt och 05.00. Polis har varit på plats och en del spår har säkrats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen