24 juli 08:05, Stöld, Jönköping

Äldre dam utsattes för åldringsbrott under gårdagen.

07.37 under gårdagen, tisdagen den 23 juli vid 16-tiden kontaktades polisen av en inringare som iakttagit två personer som uppträdde misstänkt på Kungsgatan i Huskvarna.

Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt. Det framkom då att en dam i 90-årsåldern haft besök av två kvinnor, som lyckades komma in i den drabbades bostad och då tillgripa damens bankkort. Det kom också fram uppgifter om att det troligen var två kvinnor som var i sällskap med en man.

Polisen har påbörjat en utredning om stöld och även genomfört en bottsplatsundersökning hos den drabbade där viss spårsäkring har skett.

Polisen vill uppmana den som gjort iakttagelser av misstänkta personer i området omkring Kungsgatan i Huskvarna under gårdagen att höra av sig till polisen och berätta om iakttaglerserna på telefon 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen