Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 juli 16:14, Uppdatering, Linköping

Uppdatering angående sprängningen i Linköping den 7 juni.

Åklagaren har under en period varit förundersökningsledare i utredningen av den inträffade sprängningen i Linköping den 7 juni. Detta eftersom det funnits minst en skäligen misstänkt person i utredningen. Vidtagna utredningsåtgärder har lett till att misstanken försvagats och åklagaren har beslutat att den/de personerna inte längre är skäligen misstänkta.

Detta innebär att utredningen har återförts till förundersökningsledning hos polisen. Personerna är dock fortfarande av intresse i utredningen och har inte helt avförts.

Polisen söker fortfarande kontakt med personer som kan lämna upplysningar om händelsen. Den som har tips eller annan information att lämna ombeds ringa 114 14.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen