24 juli 20:30, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Ett urval av kvällens polisverksamhet.

15:27 Trafikolycka - Härnösand
En äldre man blev påkörd av en bil när han cyklade över en korsning. Bilisten uppmärksammade inte mannen. Mannen skadade sig inte och en polisanmälan upprättades.

16:05 Stöld - Sundsvall, Bredsand
En väktare har gripit en ungdom misstänkt för ringa stöld i en butik. En polispatrull kom till platsen och en anmälan upprättades.

17:29 Misshandel - Sundsvall, centrum
Flera inringare till polisen gällande ett slagsmål mellan ett gäng ungdomar där även en kniv var inblandad. En person blev skadad och blödde i ansiktet och ungdomarna skingrade sig därefter.
En ambulans kontrollerade den blödande personen. Flera polisbilar jobbade med detta och en person blev omhändertagen för berusning och en annan blev avlägsnad från platsen.

18:04 Djur - Sundsvall, Birsta
En person uppmärksammade en hund i en varm bil på en parkering. Rutorna var nere halvvägs men det var mycket varmt ute. Bilägaren kontaktades.

18:16 Stöld - Sundsvall, Birsta
En man misstänks för ringa stöld från en butik. Mannen omhändertogs och fördes till polisstationen för tillnyktring.

18:38 Fylleri - Sollefteå, centrum
En man har omhändertagits för fylleri och fick följa med en polispatrull för att sova ruset av sig på polisstationen. 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen