Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 24 juli 21:48

24 juli 21:30, Sammanfattning kväll, Jämtlands län

Ett urval av kvällens polisverksamhet.

15:35 Fylleri - Östersund, Kyrkparken
I centrala Östersund låg en utslagen person på en bänk i Kyrkparken. En polispatrull omhändertog personen som fick följa med till polisstationen för tillnyktring.

17:01 Narkotikabrott - Östersund, Busstorget
En ordningsvakt på busstorget har träffat på en drogpåverkad man. En polispatrull kom till platsen och mannen fick följa med för provtagning, misstänkt ringa narkotikabrott.

17:14 Arbetsplatsolycka - Funäsdalen
En man jobbade åt Ramundbergets alpina anläggning och en plåtdörr lossnade och mannen fick dörrkanten mot näsan. Han fick ett stort jack och blödde kraftigt från näsan. Mannen åkte till hälsocentralen och en anmälan gällande arbetsplatsolycka har upprättats.

18:23 Djur - Strömsund, centrum
En person har uppmärksammat en hund i en varm bil. Hunden var i bilen minst 30 minuter. Endast en taklucka på bilen var öppen litegrann och bilen stod i solen. Bilens larm gick även flera gånger under den tiden. Bilägaren kontaktades och tog hand om hunden.

19:42 Trafikkontroll - Strömsund, LV 342, Ström
Polisen upprättade en trafikkontroll där flertalet fordon kontrollerades. Tre stycken ordningsbot för hastighet upprättades.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen