Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

25 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

03.36 Göteborg, grov misshandel.
Polis blir larmade till Hvitfeldtsplatsen med anledning av ett stort bråk utanför Nefertiti.
Visar sig att det är ett flertal personer som bråkar när polis kommer till platsen. Totalt rör det sig om 5 personer som gör anmälan om misshandel. 3 av dessa bedöms som grova misshandlar då de fått ta emot slag/ sparkar mot överkroppen när de legat ner. Finns även uppgifter om att de fått flaskor i huvudet i samband med bråket. De som börjat bråket försvann i en silverfärgad bil i riktning mot Arkitektgatan. I skrivande stund är det oklart hur många personer som varit inblandade. 2 personer fick åka med ambulansen till sjukhus för att få sina skador ombesedda och 3 kunde plåstras om på platsen. Finns mycket vittnesuppgifter att bearbeta samt troligen fler målsägande än vad som är känt i nuläget.

03.55 Borås, inbrottsstöld.
Flera larm inkommer angående ett pågående inbrott på Bilisten i Borgstena varför polis larmas till platsen. Finns uppgifter om att en bil har setts på platsen. Visar sig att fönster är krossade samt att man kommit över cigaretter m.m. Man ser på övervakningsfilmen hur det hela har gått till samt hur en gärningsman har en svart luvtröja på sig. Patruller söker av vägar kring själva området men utan resultat. Oklart hur mycket man fått med sig i nuläget.

05.27 Göteborg, inbrottsstöld.
Polis kontaktas av ägare från en herrekipering på Stora Åvägen i Sisjön med anledning av inbrott. Visar sig att någon har tagit sig in i butiken med hjälp av ett fordongenom att troligen backa in i en ruta. Man har sedan bänt upp ett jalusi för att sedan kunnat ta sig in i butiken. Det rör sig om kläder som stulits för ca 40.000:- kronor. Man har säkrat lite saker på platsen som kommer att lämnas in för en teknisk undersökning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen