Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

25 juli 07:38, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstanke. Ingen har gripits, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.26 en inringare som kontaktade polisen anmälde att han hade blivit rånad på Bondegatan i Vingåker. Den drabbade uppgav att han hade blivit av med pengar som två personer skulle ha tillgripit med våld. Polisen åkte till platsen och det visade sig då att den drabbade var så påverkad att han inte kunde ta hand om sig. Han togs med för tillnyktring och misstanke uppstod om ringa narkotikabrott eget bruk. En utredning om rån är påbörjad med den drabbades summariska uppgifter som grund.

01.32 en polispatrull träffade på en man och en kvinna på Oxelögatan i Oxelösund varvid det uppstod en misstanke om ringa narkotikabrott. Mannen, i 30-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk samt innehav och kvinnan i 20-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav. Mannen fick genomgå provtagning och förhör medan kvinnan enbart förhördes. Den misstänkta narkotikan togs i beslag för analys.

02.45 i samband med att polisen kallades till ett bråk på Gränsgatan i Eskilstuna uppstod misstanke om att en man i 20-årsåldern var narkotikapåverkad varför han fick följa med för provtagning och förhör.

02.46 en polispatrull fick uppgifter om att en person hade blivit misshandlad på Fristadstorget i Eskilstuna. Det visade sig vara en man i 25-årsåldern som fått knytnävsslag i ansiktet. Vittnen pekade ut en misstänkt gärningsman och det var en kraftigt berusad man i 40-årsåldern. Han togs med till polisstationen för tillnyktring varefter han kommer att förhöras om den misstänkta misshandeln.

Det finns inga andra brott eller allvarligare händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen