Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

25 juli 07:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.23 samtal till polisen om försvunnen person, se särskild notis om detta.

02.23 SOS-larm till polisen om misstänkt brand utomhus på Gullvivevägen i Norrköping. När polisen kom till platsen visade det sig att det var en bil som brann och den släcktes av räddningstjänsten. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand och hållit förhör med vittnen.

05.22 larm till polisen om trafikolycka på länsväg 741 söder om Björsäter. En bilist som kört på ett vildsvin och sedan in i ett träd. Bilföraren skadades och fördes till sjukhus med ambulans. En hund i bilen skadades också och fördes till veterinär efter ägarens önskemål. Jägare tog hand om det döda vildsvinen på olycksplatsen.

Inga andra brott eller allvarligare händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen