25 juli 08:30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

00.25 Misshandel, Stenstan, Sundsvall

En person har anmält att han blivit slagen av en annan man utanför en nattklubb i Sundsvall. Polis har hållit förhör på plats och upprättat en anmälan om misshandel. Den misstänkte omhändertogs för fylleri.

01.39 Trafikolycka, Svartvik, Sundsvall

En singelolycka inträffade på E4 i höjd med Kvissleby. Fem personer fanns i bilen, inga personskador. Bilen fick bärgas från platsen.

Eldningsförbud – vad gäller?

På många platser i region Nord gäller just nu eldningsförbud. Du behöver alltid ta reda på om det är tillåtet att elda och grilla i skog och mark innan du tänder en eld.

Ser du någon som bryter mot ett eldningsförbud bör du i första hand informera personen om att det råder eldningsförbud. Om de ändå bryter mot förbudet kan du ringa polisen på 114 14. Är situationen akut ska du alltid ringa 112.

Det är kommunen eller länsstyrelsen som beslutar var eldningsförbud krävs och under vilken tid det gäller. Läs mer här: https://polisen.se/om-polisen/polisens-arbete/brander/skogsbrander/

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen