Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 25 juli 20:34

25 juli 16:02, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Sammanfattning för kvällen fram till 22:00

Trafikbrott, Överkalix, ca 15:00

Polispatrull stoppar en bil på LV 392 Lillselet som kört i 168 km/h på en väg där högsta tillåtna hastighet är 90 km/h. Föraren var en man i 25-års åldern. Mannen körkort omhändertogs och polispatrullen utfärdade ett ordningsföreläggande. 

 

Brott mot knivlagen, Luleå, Klockan 16:10

Polis åker till Midgårdsvägen i Luleå då polisen fått samtal om att en man ska uppträda hotfullt. Polispatrullen kontrollerar mannen, som är i 30-års åldern, och det visar sig att han har pepparspray och en batong på sig. Patrullen omhändertar föremålen och skriver en anmälan om brott mot knivlagen. Mannen är körd från platsen.

 

Trafikbrott, Gällivare, Klockan 16:57

Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil på Hellebergsvägen i Gällivare. Föraren, en man i 35-års åldern, rapporterades för att ha framfört en bil trots att den varit belagd med körförbud samt att föraren ej haft bilbälte.

 

Trafikolycka, Boden, Klockan 18:36

en person blev påkörd av en bil på Kungsgatan i Boden. Ingen person ska vara skadad. Polispatrull åker till platsen och skriver en anmälan samt ett ordningsföreläggande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen