Uppdaterad 25 juli 21:24

25 juli 20:30, Sammanfattning kväll, Jämtlands län

Ett urval av kvällens polisverksamhet.

15:15 Olaga intrång - Strömsund
En person kom in till sin stuga utanför Strömsund och hittade en okänd man som låg och sov. Mannen hade brutit upp dörren. En polispatrull kom till platsen och mannen misstänktes för olaga intrång samt ringa narkotikabrott.

15:39 Fylleri - Östersund, Centrum
En ordningsvakt har omhändertagit en berusad person. Mannen fick följa med en polispatrull till stationen för tillnyktring.

16:16 Bråk - Strömsund, Centrum
En man ringde till polisen för att en annan man bråkade, skrek och slog honom. När polispatrullen kom till platsen hade den misstänkte lämnat platsen. En polisanmälan gällande misshandel upprättades.

17:26 Trafikkontroll - Funäsdalen
En polispatrull upprättade en trafikkontroll nykterhet. 24 förare fick blåsa och alla utan anmärkning.

18:03 Drograttfylleri - Östersund, E4 Häggenås
En polispatrull stoppade en bil. Föraren kontrollerades och fick följa med till polisstationen för provtagning, misstänkt drograttfylleri samt grov olovlig körning. Förarens bil förverkades för att förebygga fortsatt brottslighet.

20:22 Rattfylleri - Östersund, Brunflo
Polisen fick ett tips om en bil som vinglade kraftigt och stannade senare efter vägen nere i diket. En polispatrull beordrades till platsen och mannen blåste positivt och fick följa med till polisstationen för provtagning.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen