Uppdaterad 25 juli 21:17

25 juli 20:45, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Ett urval av kvällens polisverksamhet.

15:21 Trafikhinder - Badplatser
Vid drunkningslarm eller sjukdomsfall på stränder och badplatser är det vanligt att både räddningstjänst och ambulans larmas direkt till platsen. Nu vid detta fina väder så uppmanar polisen att tänka på var man parkerar sina bilar så att bl.a Räddningstjänsten kan komma fram med eventuella räddningsfordon.

17:02 Rattfylleri - Sundsvall, Bergsåker
En person uppmärksammade en bil som körde vingligt, ryckigt och var även över i motsatt körfält. En polisbil blev beordrad och de kunde stanna bilen. Föraren blåste positivt och fick följa med för provtagning, misstänkt rattfylleri.

18:09 Stöld - Härnösand
När några personer badade i simhallen var det fyra personer som gick igenom deras väskor. De fyra for sedan från platsen och två personer hade blivit av med sina mobiltelefoner. En polispatrull kom till platsen och det upprättades en anmälan om stöld.

18:16 Trafikbrott - Sundsvall, Birsta
Polisen fick tips om en bil där föraren upplevdes onykter. En polispatrull stoppade bilen och en anmälan upprättades gällande olovlig körning.

19:39 Drograttfylleri - Timrå, Sörberge
En polispatrull stoppade en bil och föraren misstänktes för drograttfylleri. Föraren fick följa med till polisstationen för provtagning.

20:20 Fylleri - Sundsvall, Norrmalm
En person ringde till polisen och berättade att den sett en man sittades på en mur en längre tid. Personen gick dit för att kolla hur han mådde men såg att mannen hade en kniv liggandes bredvid sig. En polispatrull kom till platsen och mannen omhändertogs för fylleri och fick följa med till polisstationen för tillnyktring. En anmälan upprättades för brott mot knivlagen.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen