Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 26 juli 07:24

26 juli 06:04, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Christer Fuxborg.

02.10 Sotenäs, misshandel
Polis larmas till Kaptensgatan där en misshandel skall pågå utomhus. En person är körd med ambulans till sjukhus när polis kommer till platsen. Ingen gärningsman finns kvar och det är oklart vad som inträffat, oklart skadeläge.

02.22 Göteborg, skadegörelse (denna text är redan publicerad under natten)
Ett föremål som sedan har detonerat har kastas in i en stängd restaurang. Materiella skador men ingen brand och inga personskador. Platsen avspärrad och nationella bombskyddet på väg till platsen. Förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse inledd. 

Kl. 04.30 nationella bombskyddet klara med sin undersökning och lokalen bedöms som säker och en teknisk undersökning kommer att utföras under morgonen. Avspärrningarna hävda runt torget, endast restaurangen fortfarande avspärrad.

02.41 Uddevalla, stöld ur motorfordon
Okända personer har tagit sig in med bil på ett område tillhörande ett företag i Grinneröd. På plats har de genom att plocka ut ett fönster tagit sig in i en husbil. Polis kan gripa en man på plats, två springer från platsen. Bilen som är full med gods tas i beslag och en anmälan skrivs. Rättelse: ytterligare två personer är gripna.

05.41 Bollebygd, anträffat stulet fordon
En personbil står på Riksväg 40, tre män befinner sig i dess närhet. Vid kontroll kan polis konstatera att bilen är stulen, de tre männen grips och bilen bärgas.   

05.57 Borås, stöld
Två maskerade män ses på Orrstigen bärandes på stulna båtmotorer. När anmälaren konfronterar dem hotar en av männen anmälaren med kniv, de slänger motorerna och försvinner på en moped. Polis till platsen för spaning i området. En anmälan skrivs, i nuläget är ingen gripen. Inga personskador finns uppgivna.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen