26 juli 07:14, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.46 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, nio personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med beroende på misstanke om drogpåverkan.

00.49 vid en kontroll av en person i Motala centrum uppstod misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk och en man i 30-årsåldern fick genomgå provtagning och förhör.

01.15 polisen träffade på en kraftigt påverkad men i Motala centrum. Han omhändertogs för tillnyktring och i samband med det uppstod misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen fick genomgå provtagning och senare ett förhör när han blivit nykter.

06.33 SOS-larm om eventuell brand i lastbil på E4 Mjölby. Det visade sig vara rökutveckling från varma bromsar och därmed ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen