Uppdaterad 27 juli 03:55

26 juli 21:45, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sammanfattning för natten 22-07

Räddningsinsats, Bräcke, Klockan 21:06

Polis och räddningstjänst larmas till en sjö utanför Revsund då man anträffat en båt i en sjö. Vissa tillhörigheter finns i båten och polis och räddningstjänst undersöker vems båten kan vara och om man kan misstänka att någon person finns i vattnet.

Polisen söker enligt polislagen i nuläget.

 

Uppdatering klockan 23:41

Klockan 23:04 påträffar polisen ägaren till båten som mår bra.

 

Olaga hot/hot mot tjänsteman, Östersund, Klockan 23:20

Polisen larmas till centrala Östersund då en busschaufför har flertalet stökiga passagerare på bussen. Flera polispatruller åker till platsen för att hjälpa chauffören.  Ingen omhändertogs på platsen men polisen har skrivit en anmälan om olaga hot alternativt hot mot tjänsteman.

 

Hemfridsbrott, Östersund, Klockan 02:45

Samtal inkommer till polisen då en kvinna som låg och sov i sin lägenhet upptäcker att en man tagit sig in i hennes bostad och lagt sig för att sova i soffan. Anmälaren vet inte vem mannen är och kontaktar polisen som kommer till platsen. Polispatrullen skriver en anmälan om hemfridsbrott och tar med sig mannen som får sova på polisstationen på grund av sin berusning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen