Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 juli 07:04, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

22.53 Göteborg, rån
På Hjalmar Brantingsgatan blir en 15-årig pojke rånad på värdesaker när tre okända personer tryckte upp honom mot en vägg och tvingar honom lämna ifrån sig värdesaker. Pojken lyckas slita sig loss och springer därifrån, även hans cykel tas ifrån honom. Inga kända personskador, ingen gripen. Polispatrull kör hem till pojken och en anmälan skrivs.  

01.22 Borås, misshandel
På Stora Brogatan blir en man misshandlad av för honom två okända män i 40-årsåldern. Männen springer från platsen. Kvar ligger den misshandlade mannen blödande, han plåstras om av ambulanspersonal men behöver inte åka till sjukhus. Spaning i området utan resultat, ingen gripen i nuläget.

01.33 Göteborg rån
I korsningen Inlandsgatan och Virvelvindsgatan blir en man i 20-årsåldern slagen i ansiktet och frånryckt sin guldkedja. Den utsatte mannen inväntar polis vid en mack i närheten. Spaning utan resultat, en anmälan skrivs.

01.49 Stenungsund, rån
En kvinna blir vid en busshållplats i centrala Jörlanda rånad på värdesaker av två okända unga män. Männen lämnar i en svart personbil. När bussen kommer kan ingen hjälpa henne att ringa polis utan hon får gå hem och därifrån ringa polis. Ingen gripen, en anmälan skrivs.

02.31 Falköping, stöld/inbrott
Ett vittne ser två unga män med hoods framför en matbutik , de två har en moped på tomgång. Vittnet hör glaskross och ringer polis. Ingen kvar på plats men man kan konstatera ett inbrott, oklart vad som stulit. En anmälan skrivs, spaning utan resultat.

04.20 Göteborg, brand
På Askim Strandväg brinner ett café, två personer har setts i en Volvo vid caféet i anslutning till att branden startade. Räddningstjänst på plats för släckning och polisens tekniker kommer att undersöka brottsplatsen. En förundersökning med rubrik mordbrand inleds, inga personskador finns uppgivna.

04.52 Göteborg, misshandel
På Kungsportsavenyn blir tre personer slagna av två för dem okända män i 22-25-årsåldern. Polis kommer till platsen och kan ta uppgifter för en anmälan, spaning i området ger inget resultat. Ingen gripen i nuläget.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen