Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 juli 11:52, Försvunnen person, Bjuv

Försvunnen person anträffad.

Tack vare tips från allmänheten och ett välfungerande samarbete mellan polispatruller, polisens ledningscentral och SOS har en försvunnen person hittats.

Allmänhet tipsar idag klockan 08.45 om en bil som setts till i ett skogsområde utanför Bjuv. Allmänheten som ringer in tipset har sett information om aktuell bil hos Missing People i ett ärende gällande en försvunnen person.

Aktuell person är efterlyst som försvunnen hos polisen och med anledning av det inkomna tipset larmas ett flertal resurser till platsen för en kontroll.

Polisen genomför ett sök med polishund i området runt bilen och som resultat anträffas en person i terrängen. Poliserna på plats kan snabbt konstatera att det är den personen som eftersökts. Personen är vid anträffandet i behov av vård och förs med ambulans till sjukhus. Anhöriga är underrättade om anträffandet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen