Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 29 juli 12:34

29 juli 00:20, Mord/dråp, försök, Göteborg

Knivskuren man påträffas på Hjällbo Torg

Polis larmas till Hjällbo Torg i anledning av en liggande fyllerist. På plats visade det sig att det rörde sig om en knivskuren person.

Patrullen påbörjade livräddande åtgärder och personen avfördes med ambulans till sjukhus.

Förundersökning på försök till mord är inledd.

Platsen är avspärrad för teknisk undersökning som påbörjas under natten/morgonen.

I övrigt lämnas inga detaljer kring händelsen med hänsyn till förundersöknings sekretessen.

Kl 11.50 Uppdatering.
Den man som hittades på platsen fördes till sjukhus och förklarades senare avliden av läkare. Polisen har sedan under natten och morgonen arbetat med att försöka få fram en identitet. Detta har inte lyckats.

Polisen genomför nu dörrknackning i området och söker vittnen till händelsen eller möjligen uppgifter om vem mannen kan vara. Vet du/ni något om händelsen eller mannen ring polisen på 114 14.

Rubriceringen på händelsen är i nuläget mord alternativt dråp. Mannens ålder uppskattas för närvarande till mellan 20-40 år. Några övriga kännetecken kan polisen för närvarande inte lämna ut med tanke på eventuell underrättelse till anhöriga.  

Ingen gripen/ ingen misstänkt för närvarande.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen