29 juli 02:05, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser kl. 22-07:

22:59 Sexuellt ofredande, Piteå

En flicka under 15 år har blivit sexuellt ofredad av en man på en camping i Piteåområdet. Mannen är gripen av polispatrull. När mannen nyktrat till kommer han att förhöras och åklagare kommer därefter fatta beslut om han ska anhållas eller friges. Vidare frågor hänvisas till jourhavande förundersökningsledare.

01:41 Trafikolycka vilt med personsskada, RV97 Sävastnäs

En personbil har krockat med en älg. Föraren, en man i 30 års åldern, tog sig själv ut ur fordonet, men åkte med ambulans till sjukhus. Frågor kring skadeläge hänvisas till sjukvården. Polis har varit på platsen och fordonet har bärgats.

04:32 Trafikolycka, Rv94 Korsträsk Älvsbyn

En personbil har kört ner i diket och voltat i Korsträsk utanför Älvsbyn. Två personer inblandade som själva tagit sig ur fordonet. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades. Polis har just anlänt platsen. Händelsen uppdateras när mer information finns.

Uppdatering 05:12: De två inblandande i olyckan är en man och en kvinna i 25 års åldern och de är avförda med ambulans. Frågor kring skadeläget hänvisas till sjukvården. Polis är fortfarande på plats. Bärgare är på väg för att bärga personbilen.

Uppdatering 06:45: Bilen är bärgad och patrullen lämnat platsen. Patrullen skriver anmälan utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen