Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 juli 06:37, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00.48 Polis larmades till en adress i Dalvik, Jönköping, med anledning av ett bråk. När polis kom till platsen visade det sig att en man misshandlat en kvinna. Mannen, som är i 25-årsåldern, greps och anhölls senare efter beslut av åklagare.

04.14 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott på en byggarbetsplats i området Öster city i Jönköping. Polis åkte till platsen och en person anträffades. Personen misstänks i nuläget för narkotikabrott eget bruk och har tagits med för kroppsbesiktning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen