Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 juli 06:38, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.38 Polis larmades till en adress i Lambohov, Linköping, med anledning av ett pågående bråk. Polis åkte till platsen och två personer grips av polis och dessa tas med till sjukhus för kontroll och omplåstring. De båda inblandade i bråket, två män i 25-årssåldern, greps misstänkta för misshandel.

23.11 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Bresätter, Söderköping med anledning av en brand i ett orangeri. Byggnaden totalförstördes i branden och platsen har spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. En förundersökning gällande mordbrand har inletts.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen