Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 juli 06:06, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon! Presstalespersoner under dag/kväll är Anna Göransson och Jenny Widén. Nedan ett urval av nattens händelser i länet.

01.36 Trafikolycka, Falkenberg. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Ringsegård, där en personbil kört in i ett träd. Det ska inte finnas någon förare kvar i på platsen, endast passagerare. En man som misstänks vara den som kört bilen förs med ambulans till sjukhus för kontroll.

03.47 Brand, Halmstad. Polis och räddningstjänst skickas till Nyhem, efter samtal om bilar som brinner. En bil ska ha börjat att brinna, och två parkerade bilar bredvid har fått skador. En anmälan skadegörelse genom brand upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen