Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 juli 07:26, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.16 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden de flesta utan brottsmisstanke. Två personer har gripits, för övrigt har ingen frihetsberövats.

00.59 en inringare kontaktade polisen om att två personer hade setts vid Tuna Park i Eskilstuna. De båda personerna klottrade med sprayfärg. Polisen åkte till området och spanade men kunde inte se några misstänkta personer. Däremot upptäcktes klotter på en husfasad på den plats som inringaren hade beskrivit varför en utredning om skadegörelse påbörjades. Klottret dokumenterades med foto varefter spaningarna återupptogs i närområdet. Två personer som stämde väl på ett detaljerat signalement påträffades och de greps vid 02-tiden, misstänkta för skadegörelse och ringa narkotikabrott eget bruk. De båda är män i 35- respektive 30-årsåldern. De är fortfarande gripna när detta skrivs vid 06.30-tiden. Polisen vill rikta ett stort tack till den inringare som genom ett samtal till polisen möjliggjorde att polisen kunde ingripa mot en typ av brottslighet som ofta annars inte kan klaras upp.

Några andra brott eller händelser finns inte att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen