Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 juli 06:28, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Presstalespersoner under dag/kväll är Anna Göransson och Jenny Widén. Nedan ett urval av nattens händelser i länet.

03.16 Trafikbrott, Lergöksgatan, Göteborg. Polis stoppar en personbil för kontroll. Föraren, en man, saknar körkort, bilen är belagd med körförbud samt har vinterdäck. Föraren rapporteras för grov olovlig körning, trafikbrott gällande däcken och bilens registreringsskyltar omhändertas.

05.31 Rattfylleri, Bergsäter, Borås. Polis stoppar en personbil för kontroll på Söderleden. Föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

05.41 Rattfylleri, E20, Vara. En personbil kör in i vajerräcke i höjd med Skarstad, norrgående riktning. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Olyckan orsakar stopp i trafiken i norrgående riktning. Föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan, samt saknar körkort. Mannen förs med ambulans till sjukhus, och beslut fattas om provtagning. Han är nu misstänkt för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

05.42 Brand, Göteborg. Polis skickas till Galileis gata, där det brunnit i en soffa på en altan. Mannen boende på adressen har själv släckt branden. En anmälan om mordbrand upprättas. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen