Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 juli 07:26, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstanke. Ingen har gripits, men en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.27 väktare kontaktade polisen om ett upptäckt inbrott på Exportgatan i Norrköping. Ett uppbrutet fönster hade upptäckts på en företagsbyggnad och man kunde konstatera att det varit inbrott. Företagsområdet är inhägnat och tjuvarna misstänks ha klippt upp ett hål i staketet. Det är ännu inte klarlagt vad som saknas i företagets lokaler. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd.

03.33 larm om misstänkt inbrott i företagslokaler på Bergslagsvägen i Skärblacka. När polisen kom till platsen sågs en person springa från området. Efter någon minut anträffades och stoppades den springande. Vid kontroll av företagets lokaler kunde inte något inbrott eller försök till inbrott upptäckas. Mannen blev därför misstänkt för olaga intrång på företagsområdet. Mannen, som är i 50-årsåldern fördes bort från området med stöd av polislagen.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen