Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 04 juli 10:02

03 juli 09:11, Knivlagen, Kristinehamn

En man vill inte lämna biblioteket i Broängen.

Polisen får samtal från en väktare på biblioteket i Broängen. En man verkar ha sovit i biblioteket under natten, det finns inga tecken på inbrott. Mannen vägra lämna biblioteket när väktaren säger till.

Polisen åker till platsen och kontrollerar mannen som är i 25-årsåldern. Vid kontroll av mannen hittar polisen en kniv, en batong samt misstänkt pepparspray.

Mannen är misstänkt för brott mot vapenlagen och knivlagen. Polisen har tagit vapnen och den misstänkta pepparsprayen i beslag. Mannen är avvisad från platsen.

(Uppdatering 2019-07-04 kl 10:01)

Mannen har inte övernattat på platsen och har endast befunnit sig i entren till fastigheten där ett antal kommunala verksamheter, bland annat biblioteket är inrymnt. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen