Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 juli 10:42, Stöld/inbrott, Linköping

Sadelstöld i Landeryd.

06.22 inringare ringer till polisen och har upptäckt inbrott i sadelkammaren på en gård med stall i Landeryd. Stölden ska ha skett under natten, efter klockan 20 igår kväll.

Polisen har varit på platsen och har kunnat konstatera att det har varit inbrott och att flera personer har drabbats på så sätt att de har fått hästsadlar och tillbehör stulna. Sadelkammaren och flera skåp är uppbrutna. Det sammanlagda stöldvärde uppges till 100-200000 kronor.

Det kan antas att tjuven/tjuvarna har använt fordon för att transportera bort stöldgodset. Polisen tar gärna emot tips om personeroch/eller fordon som har rört sig i området under natten. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen