Uppdaterad 30 juli 07:46

30 juli 01:30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Natten i Västernorrland

Natten har börjat lugnt i Västernorrland och det finns inget att rapportera.

 

Uppdatering 07:23 av Maria Linné, kommunikatör:

23:48 Fylleri, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en man som går in på andras tomter och lyser med en ficklampa i Östermalm, Sundsvall. Polisen åker till platsen och omhändertar mannen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han överlämnas sedan till sjukvården.

01:03 Inbrott, Timrå
Polisen kontaktas gällande ett inbrott i företagslokaler i Timrå. Inbrottslarmet gick strax efter klockan ett. Gärningsmannen har tagit sig in genom ett fönster. När polisen kommer till platsen finns inte gärningsmannen kvar. Det är oklart om något är stulet. En spårsäkring görs och en anmälan gällande inbrott upprättas.

04:01 Våld mot tjänsteman, Sundsvall
Polisen beordras till en adress på en mindre ort strax söder om Sundsvall där en skadad man befinner sig. Skadorna har troligen uppstått i samband med ett bråk. I samband med att mannen ska få hjälp blir han utåtagerande mot polisen. 

Mannen grips misstänks för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Han förs till sjukvård där han får vård för sina skador. En anmälan om misshandel upprättas också gällande det tidigare bråket.

04:26 Stöld av fyrhjuling, Sollefteå
Polisen kontaktas angående en stöld av motorfordon på en mindre ort söder om Sollefteå. En yngre man sågs stjäla en fyrhjuling och lämnade platsen på den. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan gällande stöld av motorfordon.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen