Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 30 juli 05:09

30 juli 02:56, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Natten i Jämtland

Vid kl 00:30 inkommer samtal till polisen om vad anmälare tror är en berusad förare. Anmälare följer efter bilen fram tills polispatrull kommer ikapp och kan stoppa bilen längs Vallsundsvägen i Östersund. Mannen som blev stoppad är i 50 års åldern och fick följa med patrullen och misstänks för rattfylleri. Om inte anmälaren följt efter denna förare hade polisen haft väldigt svårt att lokalisera hitta honom.

Vid 02:24 stoppar polispatrull en personbil längs Frösövägen i Östersund som försökt undkomma patrullen. Föraren som är en man i 40 års åldern misstänks för grov olovlig körning samt drograttfylleri. Mannen fick följa med till polisstationen för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen