30 juli 07:22, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län 22:00-07.00.

Det har varit en natt med relativt få ärenden i länet. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:49 Stöld, Umeå
Polisen beordras till Ersboda med anledning av en stöld. Två män uppges ha stulit en annan mans jacka. Stölden skedde utomhus då mannen hade sin jacka i handen. När polisen kommer till platsen finns inte gärningsmännen kvar. En anmälan upprättas gällande stöld.

23:49 Narkotikabrott, Skellefteå
Polisen beordras till en bensinmack där en utåtagerande man befinner sig. Polisen omhändertar mannen, som är i 30-årsåldern, enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen misstänks också för narkotikabrott, eget bruk.

23:57 Trafikbrott, Åsele
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på länsväg 365 utanför Åsele. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

00:04 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en mindre ort strax utanför Umeå med anledning av ett bråk utomhus. En man i 30-årsåldern har blivit misshandlad av en annan man. Det finns inga uppgifter om att han har behövt uppsöka sjukvård. När polisen kommer till platsen är det ingen kvar där. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen