Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 30 juli 13:18

30 juli 10:37, Brand, Nordmaling

Larm om brand i hus i trakterna kring Nyåker, Nordmalings kommun.

Polisen har larmats om en brand i ett hus i trakterna kring Nyåker. Enligt de uppgifter som finns i nuläget ska det inte finnas några personer kvar i huset.

Polisen är på plats.

Uppdatering 12:14: Huset är övertänt. Räddningstjänsten arbetar för att rädda intilliggande byggnader. Två personer har förts med ambulans till sjukvård, en av dem uppges ha fått rökskador.

Uppdatering 13.14: Omständigheter kring branden gör att polisen misstänker att den kan ha varit inlagd. En förundersökning gällande mordbrand har inletts.

Beslut om avspärrning av fastigheten har fattats och en platsundersökning ska genomföras när räddningstjänsten tillåter det och det är möjligt för polisens tekniker att arbeta på platsen. Polisen ska också förhöra ett antal personer angående branden.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen