Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 30 juli 16:20

30 juli 14:26, Trafikolycka, Filipstad

På Konsul Lundströms väg i Jonstorp har en trafikolycka på ännu okänt sätt inträffat mellan en personbil och en motorcykel.

Två personer färdades på motorcykeln, och de fördes båda med okända skador av ambulans till sjukhus. Polispatrull är på plats för att utröna om det finns någon misstanke om brott.

Uppdatering 16:00.                                                                                                                                                

Under räddningsarbetet, då olycksplatsen är avspärrad, kommer en bil som inte är inblandad i trafikolyckan och kör igenom avspärrningen. En personal från räddningstjänsten springer fram till bilen och söker kontakt med föraren. Denne, en man i 65-årsåldern, hoppar ur bilen och ger sig på räddningstjänstemannen. Efter ett mindre tumult lugnar situationen ner sig. polispatrullen på plats rapporterar mannen för våld mot tjänsteman.

Ännu finns ingen ytterligare information om skadeläge eller andra brottsmisstankar i anledning av polyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen