Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 juli 16:25, Trafikolycka, Falkenberg

En kollision i kö har inträffat på E6 vid Stafsinge, fler fordon involverade.

Olyckan har enligt SOS inträffat vid Vinbergs Hed, strax norr om avfart 51 i norrgående riktning. Fyra bussar och en lastbil uppges vara involverade. Inga passagerare i bussarna. Inga kända personskador i nuläget.

Troligen svårt med framkomligheten på platsen.

Polis på plats.

Fyra bussar måste bärgas från platsen. Ännu inga uppgifter om personskador. Oklart när det gäller framkomlighet och tid fram till trafiken åter kan flyta normalt. Bussarna kräver sk tungbärgare.

Trafiken kan passera olyckan men det går långsamt i ett körfält. Polisen kommer att leda av trafiken runt olyckan. Bärgare på väg från Halmstad. Inga större personskador, inget behov av sjukhusvård. Tre förare kommer att delges misstanke om trafikbrott, brotten avser att man inte haft tillräckligt avstånd till framförvarande fordon.

Det finns för närvarande ingen tidpunkt för när E6 kommer vara helt öppen igen.    

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen