Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 juli 19:33, Misshandel, Norrköping

Två omhändertagna efter bråk i Fiskeby.

18.55 Polis larmades till en adress i Fiskeby med anledning av ett bråk mellan två eller flera personer. Flera polispatruller beordrades till platsen.

När polis kom fram påträffades en skadad person, en man i 35-årsåldern, och han kontrollerades av ambulanspersonal på plats.
Ytterligare en person, också en man i 35-årsåldern, som varit inblandad i bråket påträffades av en hundpatrull i närområdet. Ingen av männen ska, enligt uppgift, ha skadats allvarligt i bråket.

De båda 35-åringarna har omhändertagits och förts till polisstationen för vidare utredningsåtgärder. Polisen kommer att skriva två anmälningar om misshandel där männen är både misstänkta och målsägande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen