31 juli 01:27, Mord/dråp, försök, Karlstad

Under natten till idag har en skott avlossats genom ett lägenhetsfönster i centrala Karlstad.

En person har träffats och förts till sjukhus med okända skador. Ytterligare en person blev träffad i kläderna. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Dörrknackning pågår i syfte att få in tips och iakttagelser. Ingen person är ännu gripen misstänkt för brottet, som är rubricerat som försök till mord.

En liknande händelse inträffade natten till igår, den 30 juli. Det kan inte uteslutas att det finns ett samband mellan dessa brott. under gårdagens eftermiddag greps och anhölls en man misstänkt för inblanding i gårdagens mordförsök.

Polisresurser från hela regionen biträder nu polisen i Värmland för att så fort som möjligt klara upp brotten och skapa trygghet.

Den som vet något om de båda mordförsöken kan ringa 114 14 och be att få lämna tips. Det går också att använda länken nedan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen