Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 31 juli 06:46

31 juli 06:40, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

05.47 Polisen, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Norra Promenaden, Norrköping. Flera personer har evakuerats från fastigheten med hjälp av stegbil och avspärrningar upprättats. En person har förts till sjukhus i ambulans, enligt uppgift har den personen andats in rök. Klockan 06.10 meddelades att branden var släckt. En förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet har inletts och polisen har spärrat av den lägenhet där branden ska ha startat.
Ytterligare två personer har förts till sjukhus i ambulans, enligt uppgift har de andats in rök.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen