Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

31 juli 06:40, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har gripits (se nedan).

22.53 Polisen larmades med anledning av ett pågående inbrott i en lokal i Vallby industriområde, Eskilstuna. Ett kameralarm hade utlöst och två personer sågs på platsen. När polis kom till platsen hade de misstänkta lämnat platsen i bil. Polis fick syn på bilen och ett efterföljande startade. Efter ett par minuters efterföljande stoppades bilen och två personer, två män i 20- respektive 25-årsåldern, greps misstänkta för stöld.

02.53 Polis larmades med anledning av att en person setts slanga bensin från bilar i Salsta, Flen. Personen hade setts komma på en motorcykel. Polis åkte till platsen och en man i 55-årsåldern greps på platsen. Mannen misstänkt för stöld av drivmedel samt tillgrepp av fortskaffningsmedel då den mc mannen färdats på var stulen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen