31 juli 06:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00.45 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på länsväg 651, Bondstorp i Vaggeryds kommun, med anledning av en trafikolycka där två mopeder kolliderat. En person, en pojke i 15-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter om pojkens skadeläge. En anmälan om trafikolycka har skrivits. Olyckan kommer att utredas men initialt finns ingen brottsmisstanke.

03.35 Polisen, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon i Kävsjö, Gnosjö kommun. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand och platsen har spärrats av i väntan på att polisens tekniker ska åka till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen