Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Jenny Widén samt Peter Adlersson.

22.41 Lidköping, misshandel.
En man kan gripas efter att han misshandlat en kvinna i en lägenhet i området Gamla Staden. Vittnen hörde av sig till polisen att det pågår någon form av bråk i en bostad varför polis kallas till platsen. Den misstänkte mannen hade då redan lämnat platsen men påträffas i närområdet efter lite spaningsarbete. Mannen är mycket berusad varför han får börja med att sova ruset av sig på stationen. Inga uppgifter om varför bråket har uppstått eller uppgifter på om kvinnan fick uppsöka sjukhus. Mannen är numera anhållen efter förhör.

02.38 Borås, inbrottsstöld.
Vittnen ser hur några krossar en ruta till en butik på Södra Kyrkogatan varför polis larmas till platsen. En av personerna skall haft en större väska på ryggen enligt vittnen. Lite oklart i skrivande stund om de varit inne i butiken. De springer från platsen och man söker av närområdet men hittar inte på någon som stämmer in på signalementet som framkommit. Ägaren kommer till platsen och åtgärdar fönstret samt patrullen skriver en anmälan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen